Prima 1, Trg dr Milana Jelića 15. | Prima 2, Vidovdanska 2. Modriča 07:00-00:00h +387 53 813 064, +387 53 813 218

.O nama

PRIMA 1pizzeria

PRIMA picerija na Trgu dr Milana Jelića prepoznatljiva je u Modriči kao ugostiteljski objekat koji sa ponosom nosi epitet “za goste od 7 do 77”. Osnovana je 2001. godine i od tada je nezaobilazno mjesto svih Modričana. Nalazi se u samom centru grada, na središnjem dijelu pješačke zone. Moderan enterijer, prijatno osoblje, Illy espresso, kokteli i drugi specijaliteti, teraju vas da uživate u svakom trenutku provedenom u Primi.

PRIMA 1 u svojoj kuhinji priprema pice, čiji ukus tijesta je doveden do savršenstva. Tu su još i sendviči u tijestu od pice, obrok salate, slane i slatke palačinke, voćni kupovi, sladoledi i druge poslastice.

Upravo za sve goste od 7 do 77 godina.


 

PRIMA 2restoran

PRIMA restoran u Vidovdanskoj ulici smješten je u centru grada preko puta zgrade opštine i gradskog parka. PRIMA 2 je nastala kao plod dugogodišnjeg rada u ugostiteljstvu, ali i u želji da proširimo svoje kapacitete, te da Modriči ponudimo nešto novo.

Enterijer odiše duhom Italije i čine ga vješto kombinovane tople boje i materijali. U svakom dijelu picerije osmišljenom na jedinstven način postoji doza intimnosti, te je ovaj lokal savršen za romantične večere, poslovne i porodične ručkove, opuštanje uz kapućino sa prijateljima, miran doručak i grupna okupljanja.

Kuhinja opremljena po najnovijim standardima nudi raznovrstan jelovnik. Pored pica, pasti, rižota i drugih italijanskih jela, u ponudi su i jela od mesa, obrok salate, kuvana jela i riblji specijaliteti.

Ljetna bašta je jednistvena u gradu. Velika, moderna i izdignuta sa savršenim pogledom na park, sjajno je mjesto za opuštanje. Povjetarac je stalno prisutan, a vreli ljetni dani olakšani su velikim izborom sladoleda, poslastica i voćnih kupova, dok su noći rezervisane za naš koktel bar i veliki izbor vina.